Sex, unga och skolans roll - save the date!

Sex, unga och skolans roll - save the date!

Efter 10 år som den självklara mötesplatsen för alla som arbetar med ungas sexuella och reproduktiva hälsa och rättigheter inom GR och Västra Götaland tar vår konferens Sex, unga och skolans roll nu ett kliv framåt. Konferensen får ny inriktning, nytt innehåll – och blir nationell.

Den 15 mars 2019 anordnas Sex, unga och skolans rolls allra första rikskonferens. Temat för konferensen är ”Så skapar vi en svensk sex- och samlevnadsundervisning i världsklass” och utgångspunkten för programmet är den granskning av sex- och samlevnadsundervisningen som gjorts av Skolinspektionen.

Dagen kommer att innehålla föreläsningar från olika experter inom området och är ett unikt tillfälle för bland annat lärare, skolledare, representanter för elevhälsan och personal från ungdomsmottagning att utbyta erfarenheter med kollegor från hela landet. I och med satsningen på rikskonferensen kommer det i år inte att erbjudas någon konferens under hösten.

Spara datumet 15 mars 2019 i din kalender. Mer information om rikskonferensen och programmet kommer efter sommaren. För att vara säker på att få inbjudan till konferensen direkt i din inkorg kan du prenumerera på information från oss här.

Har du frågor eller funderingar? Kontakta oss gärna.